Szolgáltatások

A MENTÁLHÁZ

A Mentálház Baján az Attila utca 18. alatt található polgári stílusú családiházból átalakított fejlesztő központ.

Az Expert Express Kft. tulajdonosa és a Mentálmorfózis Alapítvány alapítója Zsebi Zsuzsanna azzal a céllal hozta létre, hogy otthont adjon fejlődni vágyó emberek számára.

A Mentálházat az Expert Express Kft. és a Mentálmorfózis Alapítvány közösen üzemelteti. A két szervezet saját Programjai megvalósításának helyszínéül használja, ugyanakkor bérbe adja céges rendezvényekre, közösségi eseményekre, egyéni vagy kiscsoportos beszélgetésekre.

A Mentálház rendelkezik:

Padlószőnyeges tréningterem

A tréningterem 50 m2-es világos utcafronti helyiség. Projektorral és interaktív monitorral felszerelt. A terem körbe rendezve nagyjából 15-20 fős csoport befogadására alkalmas…

Fejlesztőszoba

A fejlesztő szoba alkalmas fejlesztő beszélgetésekre, családterápiára, párterápiára, meditációk lefolytatásra…

Coachszoba

A kisszoba alkalmas 2 személyes intim beszélgetések (coaching, terápia, üzleti megbeszélés) lefolytatására…

Cateringes közösségi tér

A közösségi tér kellemes környezet biztosít a szünetekben. Kávé, tea főzésére és elfogyasztásra alkalmas a helyiség…

Szolgáltatásaink

Tréningek, képzések
A Mentálházban az Expert Express Kft, a Mentálmorfózis Alapítvány által vagy külső szervezetek által szervezett képzések, rendezvényeken vehetnek részt az érdekődök. A portfólióban találhatóak készségfejlesztő és saját élményű tréningek és klasszikus frontális képzések többféle korosztály és célcsoport számára.
Csoportos fejlesztések
Csoportos fejlesztések, önismereti és készségfejlesztő csoportok, csoportos meditációk által fejleszthetik a résztvevők önmagukat. A csoportokat képzett szakemberek vezetik. Kisebb csoportos fejlesztéseken, terápiákon való részvételre is lehetőség van (pl. családterápia, párterápia, kisebb csoportok együttműködésének fejlesztése, közös célok meghatározása és elérése csoportos coaching eszközökkel vagy facilitálással támogatva).
Egyéni fejlesztések / tanácsadások
A kis fejlesztő szobák otthont adnak az egyéni tanácsadásoknak, melyek során egyéni beszélgetések és konzultációk keretében kaphat választ kérdéseire vagy segítséget problémái megoldásához.
Közösségi csoportok
A Mentálház közösségi tér, amely fejlődni vágyó embereknek ad otthont. Közös érdeklődésű emberek részére szeretnénk közösségi élményt és ennek megfelelő teret biztosítani. A környezet önsegítő csoportok és a test-lélek-szellem egységére vágyó, azok valamelyikében fejlődni kívánó közösségek kialakulására és fenntartására ad lehetőséget.